Ukratko

OilSpec International je neovisno inspekcijsko tijelo akreditirano za inspekcijske poslove vezane za naftu, tekuća naftna goriva, biogoriva, prirodni plin i inspekciju nad proizvodnjom opreme za naftu i plin.

Društvo je ustrojeno po normi HRN EN ISO/IEC 17020:2012 kao inspekcijsko tijelo vrste A, čime se svoje inspekcijske djelatnosti obvezalo provoditi na nepristran i neovisan način.

Društvo zapošljava iskusan tim stručnjaka iz raznih djelatnosti energetskog sektora, koji su svoja znanja i vještine stekli dugogodišnjim radom u vodećim domaćim i međunarodnim inspekcijskim kućama, energetskim tvrtkama i državnim ustanovama. Svoja znanja i iskustvo pretočili smo u usluge po suvremenim standardima.

Opremljeni smo umjerenim i ovjerenim mjerilima za točno utvrđivanje svih potrebnih parametara te uslugu pružamo u skladu zahtjeva domaćih i međunarodnih propisa i normi. Naši osposobljeni i stručni djelatnici kontinuirano se usklađuju sa svim novim normativnim zahtjevima s ciljem da brzo, stručno i efikasno ispune sve zahtjeve naših naručitelja.

Djelatnici Društva razvijali su i obavljali stručni nadzor nad svim segmentima istraživanja, eksploatacije, gospodarenja, trgovine i skladištenja ugljikovodika, rasutih tereta, drva i drugih vrsta roba, te su  aktivno sudjelovali u razvoju zakonske regulative vezane uz količinu i kvalitetu tekućih naftnih derivata, biogoriva, prirodnog i ukapljenog plina.

Društvo svoje usluge prvenstveno pruža na teritoriju RH, gdje osim središnjeg ureda u Zagrebu ima izdvojene urede na terminalima u Zadru, Omišlju i na Terminalu Zagreb - Žitnjak.

Osim nadzora i inspekcije, želja nam je sudjelovati i u razvoju našeg okruženja, razvoju naših partnera i potencijalnih klijenata prema kojima svima imamo jedinstven pristup na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana.

OilSpec International vodi se načelom poštivanja povjerljivosti informacija, administrativnih zahtjeva, organizacijom inspekcijskog tijela i upravljanja sustavom kako bi se izbjegli rizici koji bi mogli ugroziti nepristranost u svakodnevnom radu.

View the embedded image gallery online at:
http://oilspec.hr/hr/o-nama/oilspec#sigProId79a05df477