oilspec o nama

O NAMA

OilSpec International je neovisno inspekcijsko tijelo akreditirano za inspekcijske poslove vezane za naftu, tekuća naftna goriva, biogoriva, prirodni plin i inspekciju nad proizvodnjom opreme za naftu i plin.

Društvo je ustrojeno po normi HRN EN ISO/IEC 17020:2012 kao inspekcijsko tijelo vrste A, čime se svoje inspekcijske djelatnosti obvezalo provoditi na nepristran i neovisan način.

Društvo zapošljava iskusan tim stručnjaka iz raznih djelatnosti energetskog sektora, koji su svoja znanja i vještine stekli dugogodišnjim radom u vodećim domaćim i međunarodnim inspekcijskim kućama, energetskim tvrtkama i državnim ustanovama. Svoja znanja i iskustvo pretočili smo u usluge po suvremenim standardima.

SAZNAJ VIŠE

Temeljne djelatnosti

Misija i vizija

Misija

Misija je našeg Društva postati prepoznatljivo i priznato vodeće Društvo na području inspekcijskih poslova vezanih uz naftu, tekuća naftna goriva, biogoriva, prirodni plin i opreme za naftnu industriju, temeljeno na vrhunskoj usluzi i suvremenim standardima kvalitete.

Vizija

Vizija je Društva postati mjera izvrsnosti i stručnosti, te transparentnim poslovanjem usmjerenim na partnere širiti vlastiti potencijal i lepezu usluga, utjecati na pozitivne trendove i postavljati nove standarde.